Activiteiten en uitjes in de Achterhoek

Activiteiten en uitjes in de Achterhoek

Unieke Uitjes bied vele activiteiten en uitjes aan in de Achterhoek. De Achterhoek is een streek in de provincie Gelderland en een van de mooiste streken van Nederland. Unieke Uitjes biedt sinds kort ook kanoverhuur aan. En is dus geschikt om de wateren van de Achterhoek te verkennen met onze prachtige kano’s. Wij hebben verschillende vaarroutes in deze prachtige regio. Voor alle vaarroutes in de Achterhoek kunt u naar Kanoverhuur Oost.

 

Elektrische scooters

Ook kunnen wij sinds kort onszelf trotse eigenaar noemen van 35 nieuwe elektrische scooters (e-Choppers). Wilt u de de Achterhoek verkennen op een super gave e-Chopper? Ook dit is mogelijk bij Unieke Uitjes. Bij het verhuur van de e-Choppers kunt u kiezen uit een rit van 1,5 uur of 3 uur en krijgt u er een gratis route bij. Tevens beschikken wij over meerdere vervoersmiddelen. bijvoorbeeld:

 

Indoor spelshows

Ook biedt Unieke Uitjes een ruim aanbod aan aan verschillende spelshows die onder professionele begeleiding worden begeleid. Wij bieden onder andere aan:

Deze spellen zullen gegarandeerd voor veel plezier en gezelligheid zorgen en is dus niet te missen op een bedrijfsuitje, teamfeest, vriendenavond, ect.

 

Diverse wapensoorten van UniekeUitjes

Unieke Uitjes beschikt ook over vele wapen soorten, zoals kruisbogen, handbogen, luchtdruk pistool, buks of een blaaspijp. Ook kunt u bij ons laser kleiduifschieten, indoor en outdoor. Schieten met de wapensoort kan bij ons in de hal, buiten of bij u op locatie. Ook bieden wij u een arrangement aan waar je met maar liefst 5 verschillende wapensoorten kan schieten.

 

Bedrijfshal

Onze bedrijfspand is gevestigd in Laren (GLD) en bevind zich ook in de Achterhoek. Ook hier kunt u terecht voor uw indoor en outdoor activiteiten (outdoor alleen in de zomer). Dit pand dat maar liefst 1000m² groot is biedt hiervoor alle ruimte. Ook hebben wij een zeer mooie en grote ontvangstruimte waar u na uw activiteiten lekker kunt bijkomen met eventueel een hapje en een drankje.

Pand UniekeUitjes

 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen