Activiteiten en uitjes in de Stedendriehoek

Activiteiten en uitjes in de Stedendriehoek

Wij bieden diverse activiteiten en uitjes in de Stedendriehoek. De Stedendriehoek bestaat uit: Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen. In totaal zijn dit 7 verschillende gemeentes waar deze plaatsen onder vallen wat samen de Stedendriehoek vormt. Dit gebied bestaat uit een ruime 414.000 inwoners en heeft een oppervlakte van maar liefst 1.072,42 km². De Stedendriehoek kent vele mooie streken waaronder de bosrijke Veluwe met is talrijk aan sprengen en beken. De drie steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen vormen de ‘hoekstenen’ van de centraal gelegen driehoek binnen de provincies Gelderland en Overijssel. Een groot kenmerk voor Apeldoorn is het ‘groene karakter’ met weinig hoogbouw met veel monumentale panden. Deventer en Zutphen waren vroeger hanzesteden waarvan je in de plaatsen nog veel van terug te zien is.

 

De diverse activiteiten

In de Stedendriehoek bieden wij u verschillende activiteiten aan. Ook is een kanotocht in de Stedendriehoek uiteraard mogelijk. voor alle vaarroutes of peddelplekken kunt u terecht bij Kanoverhuur Oost. Wilt u het gebied verkennen door een van onze andere vervoersmiddelen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij beschikken over vele vervoersmiddelen die uw toch door de Stedendriehoek een stuk aangenamer zullen maken. Wij hebben bijvoorbeeld:

 

Spelshows

Tevens bieden wij ook diverse spelshow aan. Dit is ook mogelijk op locatie en uiteraard ook in de Stedendriehoek. Wij verzorgen verschillende spelshows zoals:

Dit is natuurlijk niet alles. Kijk verder op onze website zodat u kunt zien welke diverse spelshows wij in petto voor u hebben.

 

Wapensoorten

Niet alleen spelshows kunnen op locatie, schieten kan ook op locatie. Mits dit een veilige plek is, kunnen we op de door u gekozen plek gaan kiezen met onze verschillende wapensoorten. We hebben voor u een arrangement waarmee u kunt schieten met 5 verschillende wapensoorten. Om voor u een overzicht te creëren worden alle wapens uit ons assortiment even op een rijtje gezet.

  • Kruisboog
  • Handboog
  • Buks
  • Blaaspijp
  • Luchtdruk pistool
  • Kleiduif schieten

 

Zeskamp

Ook een zeskamp op locatie is geen probleem. U kunt zelf de onderdelen uitkiezen zodat u een zeskamp heeft naar eigen wens in de Stedendriehoek.

Uitjes in stedendriehoek UniekeUitjes

Uitjes in stedendriehoek UniekeUitjes

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen