Activiteiten en uitjes in Twente

Activiteiten en uitjes in Twente

Activiteiten en uitjes in Twente kunnen uiteraard niet missen bij Unieke Uitjes. Net zoals bij vele andere regio’s waar we diverse uitjes aanbieden kon de regio Twente uiteraard niet missen. De regio Twente bestaat uit 14 verschillende Overijsselse gemeenten. In deze regio leven ongeveer 626.000 inwoners. De regio Twente is in 1994 opgericht en behoort tot een van de zeven Nederlandse stadsregio’s.
Buiten de grote steden biedt Twente ook een prachtige natuur aan met natuurgebieden en rivieren/beekjes.

 

 

Wat bieden wij in de regio Twente?

Wij bieden diverse uitjes en activiteiten aan in Twente. Ook is een kanotocht ook geen probleem in de regio Twente. Voor de peddelplekken en vaarroutes kunt u naar de website van Kanoverhuur Oost gaan voor meer informatie hierover. Verder kunt u de mooie regio van Twente verkennen op een van onze vervoersmiddelen. Dit zal uw toch door de mooie regio een stuk leuker maken. De vervoersmiddelen die wij in Twente bieden:

 

Spelshows

Tevens kunnen wij in Twente ook diverse spelshows aanbieden die onder leiding van een professional begeleid worden. Spelshows die wij in Twente aanbieden:

Deze spelshows zullen ongetwijfeld voor een onvergetelijke dag zorgen.

 

Schieten

Ook in Twente kan er geschoten worden met onze diverse wapens. Dit kan alleen op een veilige plaats. Wij hebben diverse wapen soorten waaronder:

  • Handboog
  • Kruisboog
  • Blaaspijp
  • Buks
  • Luchtdruk pistool

Wij bieden tevens ook een arrangement aan waar er met 5 verschillende wapensoorten geschoten kan worden. Dit kan gevonden worden op deze pagina.

 

Uitjes in Twente

 

 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen