afdelingsuitjes

De leukste afdelingsuitjes in de regio!

Bent u met uw team of afdeling op zoek naar een betaalbaar uitje? Wij helpen u graag. Laat u inspireren en neem een kijkje naar onze vele speciale op maat gemaakte programma’s voor de leukste afdelingsuitjes. Een echt origineel afdelingsuitje organiseert u natuurlijk bij Unieke Uitjes. Elk jaargetijde (dus ook in de winter) hebben wij verschillende leuke binnen en buitenactiviteiten voor uw bedrijfs- of afdelingsuitje.  Kies uit onze vele activiteiten welke wij kunnen aanbieden op verschillende locaties.

 

 

Ideeën afdelingsuitje

Helemaal in thema wordt het gegarandeerd een dag vol actie en plezier voor de hele groep. Neem het in teams of individueel tegen elkaar op en maak er een felle competitie van. Teambuilding staat centraal tijdens al onze bedrijfs- en afdelingsuitjes. De faciliteiten bieden mogelijkheden voor kleinere, maar ook zeer grote groepen. Wij bieden u altijd het beste afdelingsuitje tegen de beste prijs!

 

 

Het afdelingsuitje kan beginnen!

Ons enthousiaste instructeursteam zorgt de gehele dag voor persoonlijke begeleiding. Zij zorgen ervoor dat er op deze dag niets ontbreekt. Daarnaast zijn er altijd vele opties & uitbreidingen mogelijk om uw afdelingsuitje helemaal compleet te maken. Van Ballonvaart tot dronevliegen, alles is mogelijk. Laat u verrassen op onze site!

Van kookworkshop tot droneworkhop. Wij hebben actieve en informatieve uitjes.

Voor de exacte tarieven/ arrangementen verwijzen wij u naar het tabblad “prijzen”.

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen