Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes regelen? Bespaar tijd, wij regelen alles (zonder meerprijs):

Bedrijfsuitjes regelen kost tijd. Vaak zijn ondernemers, managers en/of personeelsleden uren bezig met het uitzoeken, vergelijken en regelen van uitjes. Dan hebben we het nog niet eens over alle (telefoon)gesprekken met de verschillende aanbieders. Immers, u wilt zeker weten dat
– Alles goed geregeld is,
– U niet teveel betaald,
– Het een uitje is dat mensen in positieve zin bij blijft.
In het regelen en uitzoeken van bedrijfsuitjes door uzelf of een personeelslid gaan vaak vele uren zitten. Het gebeurt tijdens werktijd en dit zijn betaalde uren. Wij kunnen dit sneller en goedkoper (dit doen wij gratis), daarnaast is ons aanbod groter dan de gemiddelde aanbieder. Daarom Unieke Uitjes!

 

Een vast budget:

Voor bedrijfsuitjes geldt vaak dat er een bepaald vaststaand budget per persoon is. Van dit budget moeten de activiteiten, de drankjes en het diner (of de lunch of hapjes) betaald worden. Om deze reden werken wij voornamelijk met all-in arrangementen. Dit zodat u als klant weet waar u aan toe bent. Op deze manier weet u wat u kwijt bent en kunt u als opdrachtgever ongestoord genieten.

 

Een kleine greep uit ons Assortiment

 

(het aanbod is vele malen groter, kijk hiervoor op onze home pagina: Unieke Uitjes .nl


Eten en drinken (alle prijzen inclusief BTW):

Wij werken enkel samen met gerenommeerde Horecazaken, dus kwaliteit en een fijne ambiance gegarandeerd!

– Een royaal barbeque arrangement bij een horecazaak op locatie is er vanaf 15 euro. Speciale wensen? Tegen meerpijs is elke uitbreiding mogelijk.
– Een buffet in een horecazaak naar keuze is er van 17,50 tot 45,- p.p. met alles daartussen. U geeft aan wat uw wensen zijn, wij leggen een scherpe offerte neer. Per horecazaak verschilt de minimale afname en basisprijs qua personen. Wij kunnen u hierin adviseren.
– Drankjes zijn per consumptie vooraf af te spreken. Een consumptiemunt is 2,50. Hier kunt u wijn, bier,fris, koffie/thee en binnenlands gedistilleerd voor krijgen.
– Drank afkopen? Dit kan voor 21 euro p.p.

 

Wat is van belang bij bedrijfsuitjes:

Om een goede activiteit samen te stellen is het van belang om te weten hoe de groepssamenstelling van uw bedrijf is en wat de wensen zijn. Enkele belangrijke vragen:

– Wat is het budget?
– Hoe laat wilt u starten en tot hoe laat mag het duren?
– Wat is de leeftijdsverdeling globaal?
– Wat voor type medewerkers (extreem voorbeeld: stratenmakers of verpleegkundigen?)
– Zijn er medewerkers bij met beperkingen of relevante allergieën ?
– Wilt u er ook een buffet danwel drankarrangement bij?
– Wilt u een binnen of buitenactiviteit? Of wilt u bij slecht weer de mogelijkheid tot een alternatief hebben?
– hoe lang mogen de activiteiten duren?

Indien wij de antwoorden hebben op voorgaande vragen, dan kunnen wij u een passend aanbod doen waarbij wij u garanderen dat u altijd een zeer scherp geprijsd arrangement krijgt.

 

Let op: bij ons geen additionele kosten. Alles inclusief verzekeringen en BTW, dus overzichtelijk. Indien wij verder moeten reizen is er een kleine opslag. Maar zelfs dan: wij nemen ook kleinere groepen aan en zijn wij altijd scherper dan de concurrent.

Wilt u een losse activiteit huren? Ook dit is geen probleem. Wij helpen u graag!

 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen