Café feest met drank afkoop

Café feest met drank afkoop

Een leuk en gezellig feest met drank afkoop in de Achterhoek? Ook dit is uiteraard geen probleem bij Unieke Uitjes. We hebben diverse feest locaties voor u beschikbaar zodat u na een uitje bij Unieke Uitjes of alleen een café feest al zeker bent van een locatie. Tevens biedt Unieke Uitjes ook de ruimte voor een feest met drank afkoop. In de bedrijfshal van Unieke Uitjes staat een zeer ruime ontvangstruimte met daarin uiteraard ook een bar. De diverse feestlocaties staan in verschillende dorpen/steden en is dus makkelijk bereikbaar voor iedereen.

 

Over de locaties:

Bargedeelte Unieke Uitjes, Laren

Na een uitje bij Unieke Uitjes is er de mogelijkheid dat u gelijk een feest kan houden met drank afkoop in de ontvangstruimte met bar in de bedrijfshal. Deze ruim opgezette ontvangstruimte is geschikt voor grote groepen. Ook bij warm weer is het mogelijk om gebruikt te maken van de veranda.

 

LEO, Lichtenvoorde

LEO beschikt over 2 gezellige zalen. De zaal “Het Hol van de Leeuw” is beschikbaar tot 40 personen. Daarnaast hebben ze de ruime zaal “OLEO” waar plek is voor 175 personen en dus ruimte genoeg biedt.

 

Brasserie Floris, Lochem

Brasserie Floris bevind zich in een uniek pand bij het station van Lochem. Brasserie Floris biedt vele diverse zalen voor een besloten feest. Er is plaats voor ruim 200 gasten in de verschillende ingerichte zalen

 

Loo, Loo Bathmen

Loo beschikt over 1 zaal, namelijk “Zaal Zuid”. Zaal Zuid is een mooie, warme ruimte die meerdere mogelijkheden biedt. Er kunnen feestjes en vergaderingen gehouden worden en er is een biljart aanwezig. Zaal Zuid heeft ongeveer zitplekken tot +/- 60 personen. Met statafels kunnen er feestjes gehouden worden tot +/- 80 personen. Ook aanwezig is een eigen toiletgroep en bar, zodat de zaal helemaal kan worden afgesloten van het restaurant.

 

 

Witkamp, Laren

Witkamp biedt een gezellig café in het centrum van Laren. Dit café biedt feestjes op vrijdag en zaterdag die tot laat in de nacht door zullen gaan. Het café is momenteel aan het uitbreiden waardoor er meer mensen naar binnen kunnen en het nog gezelliger zal worden.

 

Stegeman, Laren

Stegeman biedt een wat rustiger café, maar dit maakt het natuurlijk niet ongezelliger. Dit prachtige café is ook zeker geschikt voor gezellige feestjes. Tevens is het ook mogelijk om een buffet van Stegeman te bestellen. Dit kan bij de bedrijfshal van Unieke Uitjes maar ook bij Stegeman zelf.

 

Langenbaergh, Laren

Langenbaergh is heeft een café wat met een oude style is ingericht. Het restaurant kan omgetoverd worden tot een grote feestzaal. Ook is er ruimte voor een bandje of een DJ.

 

 

Tasca, Markelo

De Tasca in Markelo biedt vele diverse zalen tot wel 150 personen. De zalen hebben een oud-Hollands thema wat het dus een echt unieke feestlocatie maakt.

 

StayOkay, Gorssel

Het bijzondere pand van StayOkay in Gorssel biedt zich niet alleen aan als Hostel maar ook als feestlocatie tot wel 120 personen. Ook is dit mogelijk in combinatie met overnachtingen. Dit pand was een oud Noors jachthuis en is gerenoveerd. Dit zodat het een zeer unieke overnachting en feest locatie is.

 

 

Eetcafe de Hoek, Gorssel

Eetcafe de hoek in Gorssel beschikt over 1 zaal tot 60 personen. Geeft u een feestje met meer dan 60 personen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Dit cafe is gezellig ingericht en kan veel personen in het café kwijt.

 

Langenbaergh

Langenbaergh

De Tasca Markelo

De Tasca Markelo

 

StayOkay Gorssel

StayOkay Gorssel

 

 

 

 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen