Familie uitjes

Familie uitjes:

Een familiedag, familie uitjes of familiereünie is veel leuker als er ook een activiteit bij zit. Een activiteit breekt de dag en maakt dat u als familie nader tot elkaar komt. Heeft u binnenkort een familietuitje en zoekt u nog een leuke activiteit? Of een leuk arrangement inclusief eten en drinken? Wij kunnen u hiermee helpen.

 

Welke activiteit voor uw familie uitje?:

Om een goede activiteit samen te stellen is het van belang om te weten hoe de groepssamenstelling van uw familie is en wat de wensen zijn. Enkele belangrijke vragen?

– Hoeveel (jonge) kinderen/ Hoeveel ouderen?

– Zijn er familileden bij met beperkingen?

– Wat is het budget?

– Wilt u er ook een buffet danwel drankarrangement bij?

– Wilt u een binnen of buitenactiviteit?

– Hoe lang mag de activiteit duren?

 

De leukste familie uitjes en activiteiten boekt u bij ons.

Bij familie uitjes kunt u denken aan een tochtje op de E-chopper of in de tuktuk. Maar ook een zeskamp, spelshow of lasergamen zijn ontzettend leuke activiteiten voor je familiefeestje. We denken graag met u mee om de best passende activiteit volledig voor u te verzorgen.

 

Feitelijk is alles mogelijk. Wij werken samen met een grote groep horecazaken die elk hun eigen specialiteiten hebben. Dat geeft u een grote keuze aan hapjes, buffetten, BBQ arrangementen, drankarrangementen enz.

 

Voor alle buffetten bij familie uitjes geldt dat deze bij u op locatie geregeld kunnen worden of in een lokale horecazaak (per zaak/plaats verschilt het aanbod). Van tevoren ook een prijs voor drankjes afspreken? Dat kan. U kunt met muntjes werken of drankjes afkopen. Drank afkopen voor 4 uur kan bij de meeste zaken al voor circa 20 euro per persoon (Bier, wijn, fris, binnenlands gedistilleerd).

 

Laat ons vrijblijvend meedenken. Familieuitjes? Unieke Uitjes!

Voor de exacte tarieven/ arrangementen voor uw familie uitje verwijzen wij u naar het tabblad “prijzen”.
U kunt ook mailen naar: info@ Unieke Uitjes .nl
Of bellen naar 0573-740004
Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen