Activiteiten en uitjes in de Hanzesteden

Activiteiten en uitjes in de Hanzesteden

Activiteiten en uitjes in de Hanzesteden (Zutphen en Deventer) konden uiteraard niet ontbreken in onze gebieden waar wij u uitjes aanbieden. In de Hanzesteden is het mogelijk om activiteiten of uitjes met een overnachting te combineren zodat u optimaal kunt genieten van de omgeving. Deze beide plaatsen bevinden zich aan de IJssel. Dit zorgt voor nog meer bezienswaardigheden. De activiteiten en uitjes in de Hanzesteden die wij u kunnen aanbieden zijn zeer divers. Wij bieden onder andere aan:

 

Deze activiteiten zijn nog maar een kleine greep uit de activiteiten en uitjes die wij u kunnen aanbieden. Deze uitjes zijn tevens perfect geschikt om de prachtige omgeving te gaan verkennen. Wij hebben ook een divers assortiment aan wapensoorten. Ook dit is uiteraard mogelijk in de Hanzesteden (mits dit op een veilige locatie is). Wij hebben zoals:

Wilt u met meerdere wapensoorten schieten in 1 activiteit? Dan hebben wij een schiet arrangement voor u waar u de mogelijkheid krijgt om met 5 verschillende wapensoorten te schieten.

 

Diverse spelshows kunnen uiteraard niet ontbreken bij Unieke Uitjes. Daarom hebben wij voor u diverse spelshows die onder professionele begeleiding gespeeld worden. De spelshows die wij u kunnen aanbieden:

 

 

Over de hanzesteden

 

Deventer:

Deventer is een stad in de provincie Overijssel. Tevens is deze stad een van de oudste steden in Nederland en maakte in de middeleeuwen deel uit van een Hanzeverbond. Dat Deventer een van de oudste steden van Nederland is is goed te zien. De prachtige omgeving en stad zullen volstaan met oude panden die een geweldige zicht met zich meebrengen. Ook biedt Deventer veel natuurgebieden en is dus een perfecte locatie voor een activiteit of een uitje.

 

Zutphen:

Ook Zutphen ligt aan de rivier de IJssel en ligt in de provincie Gelderland. Zutphen was een zeer succesvolle handelsstad rond de jaren 1300. In Zutphen zijn ook nog diverse historische gebouwen te vinden. Veel van deze historische gebouwen werden gebouwd met een toren, daarom werd Zutphen ook wel de Torenstad genoemd. Unieke Uitjes bied u veel diverse activiteiten en uitjes aan in deze regio zodat u de omgeving kan gaan verkennen of een leuk uitje in de omgeving Zutphen kan hebben.

 

Hanzesteden UniekeUitjes

 

 

 

 

 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen