Uitjes in Almen

Uitjes in Almen

Unieke uitjes heeft een grootste aanbod aan leuke uitjes in Almen. En Almen zelf is ook leuk om rond te kijken: Landgoed Ehzerwold, Museum Staal en mooie landhuizen. In het kleine centrum staan de kerk, de school, het meestershuis en het dorpshuis rond het fraaie dorpsplein. Proef de relaxte Achterhoekse sfeer.

 

Activiteiten in en rond Almen

Unieke Uitjes heeft vele mogelijkheden om uw bezoek aan Almen nóg leuker te maken. Er is voldoende te beleven. Almen met haar fraaie omgeving leent zich uitstekend als uitvalsbasis voor tandem, Tuk Tuk en solextochten. Ga even zitten onder de oude linden om uw tocht te onderbreken. Geniet van het afwisselende coulisselandschap. Proef de sfeer.

Er is voldoende te beleven voor actieve groepen. Boerengolf, Buksschieten of met z’n allen op de skeltertrein. Unieke Uitjes biedt heel veel leuke uitjes!

 

Samenwerking met Hotel Landgoed Ehzerwold

Wij werken samen met Hotel landgoed EhzerwoldOnze routes komen langs het Landgoed, en u kunt Hotel Landgoed Ehzerwold gebruiken als vertrek of aankomstlocatie of locatie om bijvoorbeeld te gaan Laser-Kleiduifschieten of een zeskamp te doen. Het landgoed heeft een rijke historie en is zeker een bezoekje waard. Hier kunt u terecht voor een heerlijk drankje, een lekkere lunch, BBQ of een diner en uiteraard ook voor een overnachting. Door onze samenwerking mogen wij u deze zeer scherp aanbieden.
Bel of mail gerust indien wij u nieuwsgierig hebben gemaakt.
Tot ziens bij Unieke Uitjes!

Uitjes in Almen geheel verzorgd door Unieke Uitjes!

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen