Uitjes in Borculo

Een zeer groot aanbod qua uitjes!

 

Heerlijck Borculo!

Combineer een bezoek aan Borculo met een activiteit van Unieke Uitjes.

Het stadje Borculo is al eeuwenlang een begrip in de regio: bijna negenhonderd jaar geleden was het Rotholfus de Burclo die de Heerlijkheid Borculo oprichtte (en zichzelf benoemde tot ‘Heer van Borculo). Rotholfus had het goed bekeken, want in het stadje zat genoeg potentie. Tegenwoordig kenmerkt het zich door een levendig centrum met gezellige kroegen en cafés, mooie grachten én een heel ruim aanbod aan musea. Het stadje aan de Berkel bruist als nooit tevoren.

 

Borculo Buitengewoon

De Hambroekplas, een meer nét buiten Borculo, is de ideale plek voor recreatie aan het water. Op de ruime ligweiden kan Unieke Uitjes vele activiteiten voor u verzorgen. Denk bijvoorbeeld eens aan handboogschieten of een sportieve outdoor-zeskamp samen met uw vrienden of collega’s.

 

Ook is de plas een mooie startplaats voor een tocht door de natuur op onze bijzondere vervoersmiddelen. Met een honderd procent elektrische e-Chopper zoeft u geruisloos door de Heerlijkheid. Met onze Solexen kunt u iets minder geruisloos de prachtige omgeving van het stadje verkennen. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van al onze andere bijzonder vervoersmiddelen zoals stoere tandems, de E-TukTuk en onze razendsnelle Triggers!

 

 

Grand Café De Gracht

In Borculo werken wij graag samen met Grand Café De Gracht. Bij De Gracht kunt u heerlijk eten en drinken, maar het is ook een ideale locatie voor ieder familiefeest of bedrijfsfeest. En Unieke Uitjes? Wij verzorgen de activiteiten bij uw feest. Test bijvoorbeeld uw kennis in onze Pubquiz, of zet hoog in bij onze elegante Casino Avond. Unieke Uitjes heeft alles in huis om van uw personeelsfeest een meer dan geslaagde avond te maken.

 

Of de huidige Heer van Borculo (een zekere Willem – Alexander uit Den Haag) daarbij aanwezig zal zijn, is nog maar de vraag. Wel is het zeker dat Unieke Uitjes er voor u zal zijn.

 

Kijk op onze website voor het complete aanbod aan unieke uitjes en activiteiten en neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. 

 

 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen