Uitjes in Bussloo

Activiteiten en uitjes in Bussloo.

 

Over Bussloo:

Uitjes in Bussloo binnen de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen vindt u één van de meest veelzijdige recreatiegebieden van Nederland: Bussloo. Diverse zandstranden, ruime ligweiden en vele voorzieningen maken Bussloo tot de ideale plek voor een dagje uit. Uw kinderen vermaken zich uitstekend op het strand en bij de verschillende speeltoestellen, vooral bij het Kinderstrand van de Withagen of bij de Robberskamp. Bij de diverse kiosken kunt u terecht voor lekkere versnaperingen. Ook vindt u op Bussloo restaurants en Hotel Thermen Bussloo.

Recreatiegebied Bussloo ligt dichtbij de A1. Het is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis. Indien u met de auto komt, betaalt u parkeergeld.

Activiteiten en uitjes in Bussloo verzorgd door Unieke Uitjes

Unieke Uitjes in en rond Bussloo:

Unieke Uitjes combineert alle activiteiten uit Bussloo met zijn eigen activiteiten, zo krijgt u dus een leuke dag vol met gezellige activiteiten. Denk hierbij aan een leuke toch met één van onze TukTuk’s of Solexen door het mooie recreatiegebied dat Bussloo heeft te bieden. De grote zonnige weiden van Bussloo lenen zich ook uitstekend voor een zeskamp of boog- en handboogschieten, en tal van andere activiteiten.

Wilt u na een activiteit of een dag vol plezier even lekker wat drinken en/of eten? Check dan Hof van Bussloo.

Kijk voor inspiratie over alle mogelijkheden op onze Welkomstpagina, of neem contact met ons op om te overleggen.

Tot ziens bij Unieke Uitjes!

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen