Uitjes in Deventer

Een zeer groot aanbod qua Uitjes in Deventer

 

Over Deventer:

Uitjes in Deventer: Deventer is één van de oudste steden van Nederland, wat goed te zien is in de prachtige oude binnenstad, met nog overblijfselen van de oude stadsmuren. Deventer is een Hanzestad (Het lag aan de oude Handelsroute van de IJssel). De binnenstad heeft bijzonder leuke straatjes en pleinen met gezellige winkeltjes in oude pakhuizen. Ook aan de kade bij de IJssel is het goed toeven. Het plein ‘de Brink’ is het hart van de stad waar op vrijdag en zaterdag de markt plaatsvindt en in de zomer alle terrasjes vol zitten. Hier zijn leuke restaurants en cafés te vinden, net als rond het plein het Grote Kerkhof.

Neem het pondje over de IJssel en doe een picknick op één van de oevers van deze prachtige rivier.

Uitjes in Deventer geheel verzorgd door Unieke Uitjes

Unieke Uitjes in Deventer:

Unieke Uitjes biedt zeer veel activiteiten, arrangementen en uitjes in Deventer aan. Huur een solex of een Coole tandem. Waarbij de oude brug en het pondje over de prachtige IJssel natuurlijk een mooie aanvulling kunnen zijn op de al mooie routes en activiteiten.

Combineer een bezoek aan de plaatselijke bierbrouwerij met een te gekke pubquiz. De leukste uitjes voor het scherpste budget.

 

Komt u met uw familie, vriendengroep of collega’s in Deventer en wilt u dit verblijf optimaal verzorgd en gezellig laten verlopen?

Neem gerust contact op om met ons te overleggen over de mogelijkheden.

Tot ziens bij Unieke Uitjes!

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen