Uitjes in Diepenheim

Uitjes in Diepenheim

 

Over Diepenheim:

Uitjes in Diepenheim: Diepenheim is een stadje in de gemeente Hof van Twente in de Nederlandse provincie Overijssel, gelegen aan de Regge. Diepenheim is een centrum voor de beeldende kunst en staat bekend om de kastelen en havezaten en de in stijl aangelegde tuinen en parken. De kastelen en de bijbehorende landgoederen nemen een voorname plaats in. Ze zijn bewoond, maar de omringende landgoederen zijn vrij toegankelijk. Bijzondere attracties zijn de korenwatermolen Den Haller, het Oranjemuseum Nieuwe Haghuis én de Kunstvereniging Diepenheim. Aanraders zijn ook Kunstmanifestatie Kunstmoment en de Brocante Parade.

Uitjes in Diepenheim geheel verzorgd door Unieke Uitjes!

Unieke Uitjes in en rond Diepenheim:

Unieke uitjes heeft een grootste aanbod aan leuke uitjes in Diepenheim. Ga lekker toeren door op een Tandem of Solex door de omgeving van Diepenheim. Of rij met een TukTuk of lange Skeltertrein door de prachtige omgeving van Diepenheim!

En denk ook eens aan een arrangement “schieten met 5 wapensoorten”, of een gezellige muziekquiz, of één van de vele andere mogelijkheden die we bieden!

Neem gerust contact met ons op om te overleggen over de vele mogelijkheden voor een gezellige activiteit of arrangement.

Tot ziens bij Unieke Uitjes!

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen