Uitjes in Eefde

Uitjes in Eefde

Unieke Uitjes biedt volop uitjes en activiteiten in Eefde. Wij kunnen bij u op locatie een geheel verzorgd arrangement bieden. Wilt u bijvoorbeeld schieten met vijf verschillende wapensoorten? Dit kan Unieke Uitjes voor u regelen. Wilt u uw kennis (en die van uw collega’s) eens flink testen? Onze spetterende en gezellige pubquiz komt ook naar u toe in Eefde.

 

De Gorsselse heide

Unieke Uitjes heeft echter niet alleen indooractiviteiten in Eefde. Vlakbij het dorp ligt de Gorsselse heide, één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Hoewel de wegen om dit park verkeersarm zijn, zijn ze wel geheel verhard. Dit is uiteraard de ideale plek voor een heerlijke geruisloze tocht met onze E-choppers en elektrische TukTuks. Luister naar het gezang van de vogels en geniet van de prachtige natuur van de Achterhoek. Meer zin in een sportieve uitdaging? Verken dan de heide op onze stoere Amerikaanse tandems!

De Eefse Beek is een kleine stroom die uitmond in het Twentekanaal. Met name ’s zomers zijn de oevers van deze beek begroeid met kleurrijke wilde bloemen. Over deze beek varen met een van onze kano’s is een niet te missen ervaring. Leg nog even aan en geniet van een heerlijke picknick!

 

Het dorp Eefde

Het dorp Eefde is omgeven door Landgoederen en is rijk aan kastelen en oude havezaten. Huis de Voorst, landgoed het Haveke (met een grote landschapstuin in Engelse stijl) en landgoed Den Dam zijn slechts enkele voorbeelden. Ook de oude Hanzestad Zutphen ligt vlakbij Eefde. Eefde zelf heeft enkele gemoedelijke restaurants en cafés. Blikvanger is het dorpsplein met de Ontmoetingskerk: een modern architectonisch hoogstandje uit 1954.

Maak uw verblijf in Eefde onvergetelijk met Unieke Uitjes. Van een korte fiets- of Solextocht tot een geheel verzorgd dagarrangement: wij kunnen alles voor u regelen.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden. Tot ziens in Eefde!

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen