Uitjes in Exel

Over Exel:

Uitjes in Exel: Exel is een klein dorp in de gemeente Lochem. Het staat bekend om haar mooie ligging tussen de landgoederen Verwolde en Ampsen en grenst aan de bossen van Ampsen. Exel heeft een voortreffelijk restaurant met Achterhoekse gastvrijheid. Ga er even zitten op het terras of in het gezellige café/restaurant om uw Solextocht of fietstocht te onderbreken. Proef de sfeer. Er is voldoende te beleven.

Uitjes in Exel geheel verzorgd door Unieke Uitjes

Wij hebben een Nederlandse fietsfabrikant gevraagd om speciaal voor Unieke Uitjes een tandem cruiser te ontwerpen naar Amerikaans model. De opdracht was eenvoudig: de tandem dient lekker te fietsen en moet stevig, duurzaam en uniek zijn. Mensen moeten omkijken als de tandem langskomt. Wij durven met zekerheid te zeggen dat dit gelukt is.

Unieke Uitjes in en rond Exel:

Unieke Uitjes kan u in samenwerking met Brasserie de Mölle de leukste uitjes in Exel aanbieden. Exel leent zich met haar fraaie omgeving uitstekend als uitvalsbasis voor een Tuk Tuk, tandem of solextocht. Of doe een kanotochtje vlakbij op de prachtige Berkel. Zoekt u voor slecht weer een activiteit binnen? Denk eens aan indoor-laser-kleiduiven schieten of een swingende muziekquiz. Er is nog veel meer mogelijk. Kijk hiervoor op onze welkomstpagina.

 

Neem contact op om te overleggen over al uw wensen en ideeën.

Tot ziens bij Unieke Uitjes!

Uitjes in Exel geheel verzorgd door Unieke Uitjes

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen