Uitjes in Goor

Unieke Uitjes in Goor

Unieke Uitjes biedt zeer veel activiteiten, arrangementen en uitjes in Goor aan. Wij hebben verschillende leuke vervoersmiddelen zoals TukTuk’s, Solexen, Tandems, Fietstreinen, Triggers enz., om de omgeving mee te verkennen. Waarbij de kunstwerken, gebouwen en musea in Goor fantastisch zijn om langs te rijden, net als het schitterende buitengebied.

Ook hebben wij veel schietsport en binnen-activiteiten zoals een gezellige muziekquiz.

Uitjes in Goor geheel verzorgd door Unieke Uitjes

Solex huren uniekeuitjes.nl

Over Goor:

Goor kreeg in 1263 al stadsrechten en was een periode het bestuurscentrum van Twente. In 1833 werd er de eerste weefschool opgericht, en daardoor werd het belangrijk in de regionale textielindustrie. Verspreid door Goor staan verschillende kunstwerken die de moeite van het bekijken waard zijn. Andere bezienswaardigheden zijn de Braakmolen, het Klompenmuseum, het Goor Historisch Museum en de graftombe van Thomas Ainsworth. Het jaarlijkse School- en Volksfeest en de Herfstfiets-4-daagse zijn belangrijke voorbeelden van Goorse tradities.

Kortom: kijk ook even op de Welkomstpagina van Unieke Uitjes voor alle activiteiten, en neem contact met ons op om te overleggen over nóg meer mogelijkheden.

Tot ziens bij Unieke Uitjes!

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen