Uitjes in Gorssel

Over Gorssel:

Het gezellige Gorssel heeft een dorpse sfeer en tevens een regionale functie met winkelaanbod, verenigingen en voorzieningen die daarbij passen. Nabij Gorssel kunt u genieten van de bosrijke omgeving aan de ene, en de uiterwaarden van de IJssel aan de andere kant.
Het is prettig winkelen in de sfeervolle dorpskern met z’n brede aanbod van zowel stijlvolle als praktische winkels. Midden in het dorpscentrum van Gorssel staat het grootste museum voor Nederlands modern realistische kunst, Museum MORE. En in Gorssel en omstreken wonen en werken veel kunstenaars.

Uitjes in Gorssel, Buksschieten Uniekeuitjes.nl

Buksschieten Uniekeuitjes.nl

Unieke Uitjes in Gorssel:


Unieke Uitjes.nl en ”Eetcafé de Hoek” bieden u vanuit het hart van Gorssel de leukste uitjes en activiteiten in-en om Gorssel aan.

Ga samen genieten van de omgeving met een tochtje per Trigger, of met de hele groep erop uit op solexen of een lange skeltertrein. Doe een arrangement met luchtbuks schieten of een Drone workshop. Of kies één van de vele andere mogelijkheden die Unieke Uitjes biedt.

 

De hoek is een gezellig eetcafé waar van alles te doen is, en waar ze het u zo aangenaam mogelijk willen maken. Wilt u lekker lunchen, dineren of een borrel drinken? Het is allemaal mogelijk in het centraal gelegen café met uitzicht op het dorpsplein of op het heerlijke zonneterras. Naast het café is er catering op maat en een zaal(tje) beschikbaar om uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag te vieren.

 

Wordt u al enthousiast en wilt u overleggen over de vele arrangementen en mogelijkheden?

Neem gerust contact op!

Tot ziens bij Unieke Uitjes!

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen