Uitjes in Hengelo

Unieke Uitjes in Hengelo:

Uiteraard is het mogelijk dat de activiteiten en uitjes van Unieke Uitjes ook op locatie kunnen plaatsvinden. Zowel alle indoor activiteiten, outdoor activiteiten en vervoersmiddelen.

 

 

Uitjes in Hengelo

Uitjes in Hengelo. Unieke Uitjes biedt zeer veel activiteiten in Hengelo die u los kan reserveren of combineren in arrangementen. Waarbij de mooie monumenten in Hengelo fantastisch zijn om langs te rijden, net als het schitterende Twentse buitengebied. De omgeving verkennen? Doe het eens per Tandem of Solex of met z’n allen in een TukTuk.

Of blijft u liever in de stad en wilt u daar gaan straatgolven of een zeskamp doen? Unieke Uitjes verzorgt het graag voor u.

We bieden ook diverse activiteiten voor een gezellige avond zoals bijvoorbeeld een Casino avond of ‘Ik hou van Holland’.

 

Over Hengelo:

Hengelo is een middelgrote stad in de regio Twente. Hengelo is eigenlijk een dorp, maar mensen zien het als een stad aangezien de grootte. Het heeft de bijnaam ‘Metaalstad’ doordat het in de vorige eeuw veel werkgelegenheid bood in de metaalindustrie. Het Twents Techniek Museum en het Electro Radio Nostalgie Museum herinneren nog aan die tijd. Er zijn nog een aantal andere musea te bezoeken. Daarna kunt u genieten van de plaatselijke horeca rond het marktplein en de straten daarbij, of bezoek een concert in Poppodium Metropool.

 

 

Mogelijkheden genoeg! Dus neem snel contact op voor overleg.

Tot ziens bij Unieke Uitjes!

 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen