Uitjes in Holten

Het grootste aanbod Unieke Uitjes in Holten

 

In Holten bieden wij u een groot assortiment aan activiteiten en uitjes, van TukTuk tot Solex en van Zeskamp tot lasergamen. Is uw groep klein of groot, familie of collega’s, voor alle groepen en leeftijden maken we in overleg met u een aangepast programma om uw Uitje optimaal te laten verlopen.

 

Over Holten:


Holten is schitterend gelegen aan de rand van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en midden op de Holterberg. Midden in een bosrijk gebied met veel recreatieve wandel- en fietsroutes. De perfecte plek om te starten met een ontspannen tandemtocht of een mooie Solextocht door de prachtige natuur. Organiseer hier een groepuitje en het is bij voorbaat een heerlijke dag. Een unieke locatie voor een actief dagje uit, midden in de natuur!

 

Wat biedt Unieke Uitjes

Unieke Uitjes biedt diverse uitjes en activiteiten aan. Wilt u bijvoorbeeld de prachtige omgeving van Holten verkennen? Unieke Uitjes heeft de geschikte vervoersmiddelen daarvoor wat dacht u van een elektrische scooter? Of van een elektrische TukTuk of fiets?. Unieke Uitjes beschikt over vele vervoersmiddelen:

En nog veel meer.

 

Ook biedt Unieke Uitjes diverse spelshows, of andere activiteiten aan zoals:

 

Voor alle activiteiten of spelshows kunt u naar onze menubalk. Wilt u een eigen samen gesteld arrangement? Dat is natuurlijk geen probleem bij Unieke Uitjes. Er kan hier altijd over gebeld of gemaild worden op: 0573 – 72 81 56 of info@uniekeuitjes.nl

 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen