Uitjes in Markelo

Uitjes in Markelo:

Unieke Uitjes heeft vele activiteiten en uitjes in de omgeving. U kunt ervoor kiezen om in Markelo een tussenstop te houden, maar uiteraard kunt u er ook vanuit vertrekken. Unieke Uitjes .nl  samen met 2 fantastische horecazaken:

– De Hoestinkhof: een Engels theehuis welke is gevestigd in een prachtige boerderij op het Twentse platteland en is landelijk gelegen. Een fantastische plek voor een mooie High-tea of leuke activiteit.

– De Tasca Markelo: een prachtig familie bistro met een authentieke sfeer dat gerechten en tapas serveert van eigen land en van lokale producten in een werkelijk prachtige ambiance voor een betaalbare prijs.

 

Unieke Uitjes.nl heeft veel activiteiten en arrangementen beschikbaar in Markelo. Bijvoorbeeld Skeltertrein rijden, Solextoers, tandem cruisers. Deze kunt u dan weer combineren met bijvoorbeeld Boog- of kruisboogschieten, een Drone workshop of een Muziekquiz. Dit zijn een paar voorbeelden, in feite kunnen al onze activiteiten (zie onze welkomstpagina) als onderdeel van een arrangement gebruikt worden. U kunt Kiezen voor elke gewenste locatie

 

 

Over Markelo:

Een van de oudste dorpen van Twente en al jaren een gewilde toeristenplaats. Het glooiende landschap rondom het dorp leent zich prima voor een wandeling of een fietstocht. In het centrum staat naast Markelo Tourist Info de museumboerderij Eungs Schöppe. Verder zijn er de Martinuskerk, de Molen van Buursink De Hoop (een wind-, koren- en pelmolen), en natuurlijk de Schaapskudde op de Borkeld. Er zijn veel jaarlijks terugkerende evenementen, zoals de openluchtvoorstellingen in de Kösterskoele, Maarkelse Lente en de midwinterwandeling. Nabij Markelo liggen de kastelen Weldam en Wegdam. Het telt zeer veel rijksmonumenten, waaronder boerderijen, bijgebouwen, grafvelden en havezaten.

 

 

Opzoek naar Unieke Uitjes? Wij maken vrijblijvend een programma op maat!

 

Uitjes in Markelo, geheel verzorgd door Unieke Uitjes

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen