Uitjes in markelo

Unieke Uitjes heeft vele activiteiten en uitjes in Markelo. U kunt ervoor kiezen om in Markelo een tussenstop te houden, maar uiteraard kunt u ook vanuit Markelo vertrekken. In Markelo werkt Unieke Uitjes .nl  samen met 2 fantastische horecazaken:

– De Hoestinkhof: een Engels theehuis welke is gevestigd in een prachtige boerderij  net buiten Markelo op het Twentse platteland en is landelijk gelegen. Een fantastische plek voor een mooie High-tea of leuke activiteit.

– De Tasca Markelo: een prachtig familie bistro met een authentieke sfeer dat gerechten en tapas serveert van eigen land en van lokale producten in een werkelijk prachtige ambiance voor een betaalbare prijs.

 

Voorbeelden van arrangementen/Uitjes in Markelo:

Unieke Uitjes.nl heeft een aantal arrangementen  in Markelo samengesteld. Dit zijn een paar voorbeelden, in feite kunnen al onze activiteiten (zie onze welkomstpagina) als onderdeel van een arrangement gebruikt worden. U kunt starten  op elke gewenste locatie (al onze  zijn arrangementen inclusief BTW. Geen bijkomende kosten)

 

Druk op deze link voor alle activiteiten en mogelijkheden bij de Hoestinkhof

Druk op deze link voor alle activiteiten en mogelijkheden bij bistro De Tasca

 

 Over Markelo:

Markelo is al jaren een gewilde toeristenplaats. Er zijn verscheidene bezienswaardigheden en het glooiende landschap rondom het dorp leent zich prima voor een wandeling of een fietstocht. In het centrum van Markelo staat naast Markelo Tourist Info de museumboerderij Eungs Schöppe. In het centrum staat eveneens een in 1991 gerestaureerde molen uit 1836. Nabij Markelo liggen de kastelen Weldam en Wegdam. Markelo telt zeer veel rijksmonumenten, waaronder boerderijen, bijgebouwen, grafvelden en havezaten.

 

Uitjes in Markelo? Wij maken vrijblijvend een programma op maat!

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen