Uitjes in Neede

Uitjes in Neede.

Unieke Uitjes biedt zeer veel activiteiten, arrangementen en uitjes in Neede aan. De leukste uitjes voor het scherpste budget.

Doe een pittige quiz of ga Luchtbuks schieten, speel mee in een Casino avond of speel straatgolf. Geniet van de omgeving op een Solex, Tandem, TukTuk, Trigger of onze allernieuwste aanwinst: de E-Chopper. Houd een picknick onderweg en beklim de nieuwe uitkijktoren op de Needse Berg. Je kunt je bezoek aan deze toren fantastisch combineren met onze aangeboden activiteiten. Er is heel veel mogelijk en alles is te combineren! U kunt deze zelf combineren, of een kijkje nemen tussen al onze arrangementen die al klaar voor u staan.

 

 

Over Neede:

Neede is een bijzonder dorp in de gemeente Berkelland. Het ligt nog net in de Achterhoek, maar is qua dialect en oriëntatie nauw met Twente verweven. Breng een bezoek aan het Sinterklaasmuseum of bekijk de monumenten in het dorp.

Geniet van de gastvrijheid bij de Needense Horeca.

Breidt uw bezoek aan Neede uit met een leuke activiteit om de dag helemaal compleet te maken. Neem contact op om te overleggen over alle mogelijkheden.

 

 

Tot ziens bij Unieke Uitjes!

Wij zijn bereikbaar via de mail op: info@iniekeiitjes.nl en telefonisch op: 0573 – 74 00 04

 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen