Uitjes in Schalkhaar

Uitjes in Schalkhaar en Colmschate

Uitjes in Schalkhaar. Op zoek naar een Uitje? Unieke Uitjes heeft vele uitjes, en uiteraard ook in (de omgeving van) Schalkhaar en Colmschate. Wij kunnen alles bij u op locatie brengen. Ook kunt u er voor kiezen om bij lokale horeca uw activiteiten te starten.

Unieke Uitjes heeft verschillende soorten (bedrijfs)uitjes voor u klaar staan. U kunt een mooie Solextocht maken of een GPS tocht, rijden met een elektrische 7-persoons TukTuk of onze mooie Cruiser Tandems. Ook hebben wij verschillende spellen in de aanbieding of Schiet-arrangementen met verschillende wapens. Alles veilig en goed begeleidt. Waar u ook voor kiest, onze enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat elk uitje een succes wordt.

Ook voor vrijgezellenfeesten of een pubquiz kunt u terecht bij Unieke Uitjes. De verschillende horecazaken en mooie omgeving lenen zich hier uitstekend voor. Aansluitend heerlijk dineren in één van de vele restaurants met voor ieder wat wils behoort ook tot de mogelijkheden.

Wist u trouwens dat wij altijd gratis en vrijblijvend een programma maken voor u? Zo heeft u altijd een goed overzicht van uw uitje.

 

 

Over de Regio (Salland):

Salland is een prachtige landstreek die gedomineerd wordt door landbouw en veeteelt. De IJssel kronkelt mooi door het landschap en de Hanzestad Deventer is het bezoeken waard. U. Er zijn veel mooie landgoederen te vinden met bijbehorende havezaten, landhuizen en kastelen. Wij proberen onze routes zo te laten lopen dat u zoveel mogelijk de mooie plekjes van de regio te zien krijgt.

Neem contact met ons op om te overleggen over alle activiteiten en mogelijkheden.
Tot ziens bij Unieke Uitjes!
Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen