Uitjes in Teuge

Uitjes in Teuge

Uitjes in Teuge. Unieke Uitjes biedt veel mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. Voor uitjes met kleine of grote groepen, bedrijfsuitjes, familie-uitjes of vrijgezellenfeesten, we hebben voor ieder wat wils. Maak met z’n allen een tocht op onze prachtige cruiser tandems, of met 7 personen in de vrolijke elektrische TukTuk’s. Boek een arrangement laser- kleiduivenschieten of misschien Boog- en Kruisboogschieten. Alles met goede begeleiding van onze enthousiaste instructeurs. Wij hebben veel activiteiten voor binnen en buiten, overdag of ’s avonds.

 

Over Teuge:

Rondom het Vliegveld Teuge is altijd wat te zien op de grond en in de lucht. Zeker op een zonnige dag is het genieten op Vliegveld Teuge, kijkend naar alle denkbare vliegbewegingen van particuliere vliegtuigen, de zweefvliegclub of de parachutisten. Wij bieden u een aantal losse activiteiten aan en een aantal arrangementen.

 

Samenwerking met Special Air Services:
In Teuge werken wij samen met Special Air Services Teuge. Dit is DE aanbieder van rondvluchten en proeflessen. Veiligheid gaat boven alles en er wordt gewerkt met de meest ervaren piloten denkbaar. Wij kunnen u de rondvluchten voor exact hetzelfde tarief aanbieden als Special Air Services Teuge zelf.  Wilt u zelf eens achter de stuurknuppel plaatsnemen? Of eens over uw eigen bedrijf of huis heen vliegen? Er is veel mogelijk. Vragen? Bel of mail Unieke Uitjes .nl.

 

Rondvluchten en vlieglessen:
– Rondvlucht 15 minuten: € 104,- per vliegtuig (maximaal 3 personen per vliegtuig)
– Rondvlucht 30 minuten: € 170,- per  vliegtuig (maximaal 3 personen per vliegtuig)
– Proefles 20 minuten: € 104,- (uitgaande van 1 persoon die achter de stuurknuppel plaatsneemt zonder eigen passagiers)
– Proefles 20 minuten: € 124,-  (uitgaande van 1 persoon die achter de stuurknuppel plaatsneemt en 2 passagiers)

 

 

Heeft u andere wensen? geef het aan! Wij overleggen graag met u om uw dag zo geslaagd mogelijk te maken!
Tot ziens bij Unieke Uitjes!

 

Uitjes in Teuge geheel verzorgd door Unieke Uitjes

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen