Uitjes in Zutphen

Uitjes in Zutphen

Ben je op zoek naar bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie-uitje of ander uitje in de omgeving Zutphen? Wij hebben een aantal leuke arrangementen en uitjes in Zutphen. Ook hebben wij uitjes voor de mensen met een klein budget. U kunt kiezen uit activiteiten rond de binnenstad of bijvoorbeeld een mooie solextocht langs de IJssel. Zutphen is een oude Hanzestad met een prachtige ligging aan de IJssel. Laat ons uw uitje in Zutphen compleet maken.

 

Een beschrijving:

U vertrekt vanuit het centrum van Zutphen met een kano en maakt een mooie kanotocht van circa 1 uur en 45 minuten over de mooie Berkel. Bij boerderij “Groot Besselink”  stapt u, na een picknick of lekkere versnapering over op een hippe (speciaal voor Unieke Uitjes.nl gemaakte) Amerikaanse tandem of een oerhollandse Solex om een prachtige tocht door de achterhoek te maken. Uiteraard wordt er een leuke groepsfoto gemaakt die u gratis digitaal toegestuurd krijgt.

Na de Solextocht kunt u desgewenst BBQ-en of genieten van één van de vele buffetten en of drank/borrel arrangementen in Laren. Na dit arrangement gaat u met de bus terug naar Zutphen. Een buskaartje hoeft u niet te kopen. Deze zit bij de prijs in. Een arrangement als dit (wat dag vullend is) kunnen wij vanaf 99 euro  aanbieden. Een hele dag All-in en u bent volledig ontzorgd. Speciale wensen of een extra activiteit? Geen probleem.

Liever weer met de Solexen terugkomen in Zutpen en in Zutphen een hapje eten of drinken? Of een stadstour door Zutphen maken in combinatie met een fluisterboot? Ook dit kunnen wij voor u regelen.

 

 

Heeft u een idee voor activiteiten of uitjes in Zutphen die niet op onze site staat? Laat het ons weten.

 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen