Vrijgezellenfeesten

Laat ons je vrijgezellenfeest regelen: 

Moet je een vrijgezellenfeest regelen maar zie je door de bomen het bos niet meer?Weinig tijd om iets te regelen, of lukt het je niet om een afwisselende dag samen te stellen binnen een bepaald budget? Laat ons je vrijgezellenfeest regelen! Voor een schappelijke prijs regelen wij een dag vol afwisselende activiteiten waar desgewenst eten en drinken ook bij is inbegrepen. Dus geen verrassingen achteraf en alles wordt voor je geregeld.

 

Je geeft de volgende zaken door:

  • Hoeveel personen,
  • Datum,
  • Begintijd van programma en gewenste eindtijd programma.
  • Budget
  • Speciale wensen

 

 

Voorbeelden qua activiteiten:

Je wordt met je vrienden ontvangen met een kop koffie wat lekkers, na een uitleg ga je een mooie toertocht maken op onze Solexen. Na deze tocht ga je kajakken of met electronische jachtgeweren kleiduifschieten. Liever een fotoshoot, een tandemtocht met onze cruisertandems, een workshop pizzabakken, een rondje karten, een beauty-arrangement, een workshop van de bekende kunstschilder PeKo, of een high-tea? Alles is mogelijk. En dit zijn nog maar een paar voorbeelden. Na de activiteiten is het tijd om lekker te eten en uiteraard een feestje te bouwen.

 

Voorbeelden qua eet- en drink arrangementen:

Wij kunnen al BBQ arrangementen aanbieden vanaf €20,50 euro bij u op locatie of bij 1 van onze bevriende horecazaken. Per woonplaats is het arrangement en aanbod anders. Dit maakt dat we leuke en afwisselende arrangementen kunnen samenstellen. Drankjes inclusief? Een BBQ of buffet inclusief 4 uur drankjes (binnenlands gedistilleerd) kan al vanaf 32 euro per persoon. Hoeft u geen onbeperkt drankarrangement? Wij kunnen ook een arrangement aanbieden met bijvoorbeeld 3 drankjes. Uiteraard bieden wij veel meer aan dan alleen BBQ arrangementen. Er valt te denken aan:

  • Buffetten (stampot, hapjes, tapas, broodjes, toetjes en zeer luxe buffetten)
  • Onbeperkt tapas eten (sharing concept)
  • Walking dinner (u eet uw voorgerecht, diner en toetje steeds in een ander restaurant op loopafstand van elkaar)
  • BBQ arrangement met eigen kok.
  • Pizza proeverij (u krijgt als groep steeds verschillende pizza’s te proeven)

Voor het eten en voor de drankjes geldt dat wij voor u zeer scherpe prijsafspraken hebben gemaakt met verschillende horecazaken.U geeft uw voorkeur aan en wij zorgen dat het geregeld wordt.

 

Voor elk budget:

Een vrijgezellenfeest kan met een klein budget, maar wij kunnen ook groots uitpakken, dat is aan jullie. Een feest met een rondvlucht in een vliegtuig of een ballonvaart behoord ook gewoon tot de mogelijkheden. Daarnaast kan er voor de echte fijnproevers ook op culinair vlak alles geregeld worden. Wilt u kreeft? Regelen wij kreeft. Eten doet u op de door u gewenste locatie en uiteraard geen gedoe met plastic bordjes of glazen. Een all-in vrijgezellenfeest begint vanaf 70 euro, meerdere activiteiten maakt het uiteraard duurder. Voor meer informatie: zie het tabblad “prijzen”.

 

Overnachting erbij:
In het mooie hotel de Achterhoek in Laren kunt u al overnachten voor 30,- per persoon. (excl. toeristenbelasting)

Vragen? Bel/mail gerust.

Voor de exacte tarieven/ arrangementen verwijzen wij u naar het tabblad “prijzen”.

 

 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen